• Dit is een website van Veiligheidsregio Limburg-Noord.

  • Welkom op LimburgVeilig.nl

Over LimburgVeilig.nl

Extreem slecht weer, een overstroming, het vrijkomen van gevaarlijke stoffen of uitval van elektriciteit, gas of water: het zijn situaties die zich kunnen voordoen. Ben jij hier op voorbereid? En weet jij wat je zelf kunt doen en hoe je informatie kan ontvangen?

Hulpdiensten kunnen je namelijk niet altijd komen redden. Hulpverleners, gemeenten, provincie en bedrijven bereiden zich voor op mogelijke incidenten en rampen, maar verwachten ook dat jij als inwoner van Limburg weet wat je kan doen voor je eigen veiligheid.

Het bewust zijn van gevaren om je heen is de eerste stap in je voorbereiding op een eventuele noodsituatie. Een tweede belangrijke stap is dat jij verbonden bent met de overheid én de mensen om je heen. Zo ontvang je altijd informatie over eventuele noodsituaties bij jou in de buurt. Tot slot is het belangrijk om een noodpakket in je huis te hebben.

Op deze website lees je meer over de mogelijke risico’s in Limburg en wat je kan doen voor je eigen veiligheid. Limburg-Veilig is een initiatief van Veiligheidsregio Limburg-Noord (VRLN). Je kunt Veiligheidsregio Limburg-Noord ook volgen op Twitter.

Tweets veiligheidsregio

Veiligheidsregio LN

De inwoners kunnen weer terug naar hun woningen. De brandweer en Enexis zijn aanwezig om metingen in de woningen te verrichten.

by Veiligheidsregio LN

nl gb de fr   RSS